Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Képzés

Stageman karrierek

A STAGEMAN képzés résztvevőinek fejlődése cégünknek is előnyös. Tréningeink ösztönzik a résztvevőket, kreativitást nyújtanak, a tanulók nagy fejlődésen mennek keresztül. Munkát biztosítunk a rendezvények és a szabadidő animáció területén. A kurzusainkon résztvevők elérhetik álmaik munkáját. Néhány hallgatónk elmondta nekünk saját történetét. Neked is érdekes lehet, várunk rád!

Eszter: 2013 februárjában végeztem el az egyik legjobb szabadidő animátor képzést. A Stageman nagyszerű lehetőséget nyújtott arra, hogy sikeres animátor legyek. A szakma gyakorlati fortélyait Jakub B. Baczek-től, a szabadidő animáció úttörőjétől, és Pawel Cieslak-tól, a cég menedzserétől első kézből tanulhattam meg. Az oktatás magas színvonala hozzájárult ismereteim bővítéséhez, rejtett képességeim felfedezéséhez. Összességében a képzés egy fantasztikus lehetőség, ahol fókuszban van a csapatépítés, a kreativitás, a tudás,a lelkesedés, a vidámság és a nevetés. A kurzus elvégzése után néhány nappal lehetőségem nyílt betekinteni az animáció valódi világába. Az év legnagyobb turisztikai vásárán, az Utazás Kiállításon dolgoztam animátorként. A munka nem könnyű, néha fárasztó, de az élmény kimondhatatlan. Büszke vagyok arra, hogy Közép-Európa legkiválóbb vezetőitől tanulhattam és pozitív élményekkel gazdagodtam. Ha lehetőséged van rá és érdekel az animációs képzés, ne habozz, csatlakozz hozzánk! Garantáltan sikerben lesz részed!

Eszter elvégezte a következő kurzust:


Tréning szabadidő animátoroknak

Budapest

Eszter STAGEMAN-től kapott munkája:

Utazás Kiállítás

Budapest

 

Zsanett: 2013. február 10-én végeztem el a STAGEMAN animációs képzését. Pár nappal később már szóltak is, hogy lenne egy lehetőség amikor is kipróbálhatom magam, mint animátor. Az év egyik legjelentősebb turisztikai kiállításán kellett dolgoznom. Még sosem voltam az utazás kiállításon, úgyhogy ez külön élmény volt nekem. Öt kontinens 30 országának közel 500 kiállítója képviseltette magát. Voltak előadások, kóstolók, sztár fellépők, folyamatosan szólt a zene, szerencsére nem unatkoztunk. Eszter kolléganőmmel, akit a tanfolyamon ismertem meg, a Sun&Fun nevű utazási iroda standjánál dolgoztunk. Az éppen arra járó gyerekeknek kellett lufit osztanunk, fényképezkedni velük (Amiket később feltöltöttek a Sun&Fun facebook oldalára, és a like-olók között nyereményeket osztottak ki). Több kisgyerek ott maradt nálunk színezni,és arcfestésre is. A szülők külön örültek, hogy amíg ők az utazások között válogatnak, addig mi szórakoztatjuk a csemetéiket. Az egészen kicsiktől kezdve a tizenéves korosztályig sokan megfordultak nálunk a Mini klubban. Mindenki nagyon kedves, barátságos, és segítőkész volt. Nagyon jól éreztem magam ebben a három napban, és remélem hamarosan külföldön is kipróbálhatom magam animátorként.

Zsanett elvégezte a következő kurzust:


Tréning szabadidő animátoroknak

Budapest

Zsanett STAGEMAN-től kapott munkája:

Utazás Kiállítás

Budapest

 

Karol: Egy napon elhatároztam, hogy animátor leszek – hacsak szünidőre is. Sokat keresgéltem a cégek közt, és az interneten rátaláltam Jakub B. Bączek által vezetett animátorképzésre. A tréning megmutatta, hogy mi is pontosan a munka, és ez idő alatt nagyon sok dolgot tanultam, mint pl. táncok, játékok. A képzés után megkezdődött az együttműködés a STAGEMAN-nel, majd egy hónappal később a kiválasztáson közölték, hogy mehetek a Kanári-szigetekre. Lehetőségem van színházban és szabadidő animátorként dolgozni. A STAGEMAN-nel való együttműködésem még nem hosszú idejű, de ez minden nap egyre erősebbé válik. Azt mondhatom, hogy köszönöm a STAGEMAN-nek, hogy megtaláltam a legjobb foglalkozást, melyről valaha is álmodtam. Hálás vagyok a csodálatos tréningért és STAGEMAN-től kapott lehetőségért - ki tudja, lehet, még később animátoroktató leszek!

Karol elvégezte a következő kurzust:


Tréning szabadidő animátoroknak

Wroclaw

Karol STAGEMAN-től kapott munkái:

 

Acttiv

Gran Canaria / SPAIN

 

Philips

Poznań / POLAND

 

Just Fly

Rodos / GREECE

 

Studio Pantomimy Body Art Fusion

Poznań / POLAND

 

Sandra: Kalandom 2011 novemberében kezdődött. Kerestem valamit ami a tánccal kapcsolatos – ez a szenvedélyem. Gondoltam jó ötlet, ha elvégzem a STAGEMAN képzését. Miért ne próbálnám meg? Így ismertem meg a szabadidő animáció világát. 3 hónappal később elmentem Varsóba kiválasztásra, ahol kvalifikáltam a következő szintre, Egyiptomba mentem. Az utazás alatt életem legjobb kalandja kezdődött, mely mindent megváltoztatott. Azt nem lehet leírni, mit tapasztaltam ott, a szavak ehhez túl kevesek. Csodálatos emberekkel, barátokkal találkoztam, akik hasonlóak, mint én – vidámak és őrűltek, pozitív értelemben (Azt gondoltam valami baj van velem;) ). Gyönyörű időszak volt, millió csodás emlék, és rájöttem a második szenvedélyem – a szabadidő animáció. Most boldog vagyok. A jelenlegi döntéseim igazolják, hogy érdemes ezt csinálni, jó úton vagyok . . A szabadidő animáció kapcsolódik mindahhoz, amit szeretek: tánc, mosoly és emberek. Van egy új álmom. Remélem ez a kaland soha nem ér véget.

Sandra elvégezte a következő kurzust:


Tréning szabadidő animátoroknak

Warsaw

Sandra STAGEMAN-től kapott munkája:

Gyerekanimátor

Hammamet / TUNISIA

 

Agnes: Egy éve, 2011 szeptemberében részt vettem egy animátorképzésen és ezzel elkezdődött a STAGEMAN-nel való kalandom. 2 évvel ezelőtt elkezdett érdekelni az animátori munka. A külföldi nyaralásaimon láttam a szabadidő animátorokat a hotelekben. Az első gondolatom az volt : “Ez biztosan nekem való!”. Az animátorképzés az egyik legjobb hétvége volt az életemben. Mindenért hálás vagyok Paweł Cieślak-nak, aki a kurzust tartotta. Köszönet az animációnak, megtanultam hogyan szerezzek új ismereteket. Most már kiváló tudással rendelkezem. Ennek eredményeként csodálatos barátokat találtam. Az első lehetőséget megkaptam, amellyel a titkos álmaim valóra váltak. 5 hónapos animátori szerződést kaptam Egyiptomban. Mit várhatok még az élettől, amikor a STAGEMAN-től mindent megkapok? Az animáció az igazi szenvedélyem. Részese szeretnék lenni több és több lehetőségnek és találkozni még több őrűlt emberrel. Tervezem, hogy néhány évig a STAGEMAN-nél fogok dolgozni. A STAGEMAN-nel való kaland megváltoztatta, jobbá tette az életem. Nemcsak a csodálatos barátokért vagyok hálás, de még… egy bámulatos embernek! Köszönet a sok nevetésért. Hálás vagyok a STAGEMAN-nek az érdekes tapasztalatokért, a jövőbeli jó lehetőségekért. Mindig azt fogom mondani “köszönet” mindenért.

Agnes elvégezte a következő kurzust:


Tréning szabadidő animátoroknak

Lodz

Agnes STAGEMAN-től kapott munkája:

 

Sun & Fun Holidays

Hurghada / EGYPT

 

Martin: A STAGEMAN-nel való kalandom 2012 januárjában kezdődött. A barátom mesélt nekem a szabadidő animátori munkáról. Amikor az animátorképzésen részt vettem, vizsgaidőszakom volt, de éreztem, hogy a legjobbnak kell lennem, hogy animátorként dolgozzak a jövőben. A tréning után, melyet Joanna Gradomska vezetett, már tudtam, hogy ez a munka nekem való. A képzés után kreatívabbnak, spontánabbnak éreztem magam és képes voltam szerepelni színpadon. Meghívást kaptam egy STAGEMAN kiválasztásra Varsóba, melyet örömmel fogadtam el. Nem vártan kvalifikáltam a következő szintre. Javasolták, hogy menjek Egyiptomba egy következő képzésre, hogy dolgozhassak, mint csoportvezető. Álmaim valóra váltak. Munka csodálatos emberekkel, kalanddal és jó munkalehetőségek a szünidőre. Azelőtt dolgoztam színházban, hotelben, voltam pincér klubbokban, dolgoztam Olaszországban, de soha nem éreztem ilyen feltöltődést, mint most animátorként! A modern tánc és a színházban való szereplés mindig is a szenvedélyem volt és most fejleszthetem tudásomat. Az év felfedezettje vagyok, tesztelhetem a tudásom vezetőként. Szeretnék a STAGEMAN-nel hosszútávon dolgozni, mert nagyon jó és biztonságos munkafeltételeket biztosítanak. Köszönet a STAGEMAN-nek a sok új lehetőségért és a szabadidő animátori karrierért.

Martin elvégezte a következő kurzust:

 

Tréning szabadidő animátoroknak

Gdańsk

Martin STAGEMAN-től kapott munkája:

 

Animátor csoportvezető

Alanya / TURKEY

 

Kate:A STAGEMAN-nel való kalandom rögtön a szabadidő animációs tréning után kezdődött. 2 héttel később területi koordinátor lettem. Köszönöm, hogy együttműködhetek Európa legjobb vezetőivel, animátorokkal és egy csodálatos emberrel, Jakub B. Bączekkel. Lehetőségem volt megmutatni és kipróbálni magam animátor koordinátorként. Köszönet Jakub B. Bączeknek. Sok gyakorlati dolgot is tanultam. Annak ellenére, hogy nem volt kézügyességem korábban, most jól tudok arcot és testet festeni, csodás alakzatokat tudok lufiból készíteni. Találoztam sok érdekes emberrel és van egy kemény, de csodálatos munkám. A beteljesülés érzése tölt el. Javaslom mindenkinek, hogy vegyen részt a STAGEMAN szabadidő animációs képzésén. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz az életed, mint ahogy az enyém is.

 

Kate elvégezte a következő képzést :

 

Tréning szabadidő animátoroknak

Katowice

Kate STAGEMAN-től kapott munkái:


PZU

Katowice, Kraków / POLAND

 

Jupik

Zakopane / POLAND

 

Lotto

Władysławowo / POLAND

 

Play

Wielkopolska, Śląsk, Mazowsze / POLAND

 

Walt Disney

Warszawa, Wrocław, Katowice, Poznań / POLAND

 

Hill & Knowlton

Katowice / POLAND