Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Hotel szórakoztatás

Értékelés

Az értékelés az animációs rendszer lezárása. Nem fókuszál a dicséretre vagy a kritikára, de hívhatjuk - " rendszerfrissítésnek". Egyfelől az értékelés meghatározza az animáció jó pontjait, azért, hogy megerősítse őket, másfelől meghatározza a gyenge oldalt, hogy kiküszöbölje vagy javítsa azokat. Az értékelés nagy tapasztalatot kíván, de felelősségtudatos és felkészült animátoraink az elvárásoknak megfelelően tevékenykednek. Ez időspórolás és eloszlatja a csalódottság érzését is.

Miért érdemes értékelni?

- Tanácsadóink meghatározzák és erősítik a program pontjait és az animátorokat
- Tanácsadóink meghatározzák és kiküszöbölik vagy javítják az animáció gyenge pontjait
- Tanácsadóink a legjobb lehetséges megoldást javasolják Európában
- Tanácsadóink a barátságos légkört biztosítják az animátorok és a managerek között
- Tanácsadóink kezelik a konfliktusokat és nézeteltéréseket, így a csalódás alacsonyabb szintű lesz
- Tanácsadóink szerepet játszanak az animációs befektetés növelésében

Az értékelés mentora:

Jakub B. Bączek a legnépszerűbb animátoroktató Lengyelországban. Könyveket is írt, mint a Női röplabda (2005), Szabadidő animátorok kézikönyve(2008), Szabadidő animáció (2009) és Rendezvények pszichlógiája (2011) és még sok más publikációja jelent meg ezen a területen. Könyveit veszik, mint a cukrot! Tagja az Üzleti Rendezvények Egyesületének és a Rendezvény Menedzserek Klubjának. Jakub B. Bączek-nek mesterdiplomája van pedagógiából, testnevelésből és szociális munkásként is dolgozott, élete a pszichológiához és animációhoz kapcsolódik. Képzéseket tart Európában, a kurzus résztvevői az egész kontinensről érkeznek. Animátor volt Mallorcán, Svájcban, Németországban, Krétán, Tunéziában, Zakynthoson, Törökországban vagy Jamaicán. Együttműködik olyan híres társaságokkal, mint a TVN, Radio Zet vagy a lengyel Neckermann. 2010-ben az "Egészség patrónusa" díjat nyerte el. Bączek főiskolai tanár; tanácsod ad utazási irodáknak, publikál olyan újságokban, mint a “Hotelier”, “Tourist Market” vagy “Business Psychology”. Szenvedélyes oktató, odaadó a munkájában. Átfogó tudással és jelentős tapasztalattal rendelkezik, hatékonyan átadja energiáját, és inspirálja kurzusa résztvevőit. Animátorai, személyiségének hatására, önálló munkavégzésre lesznek képesek.

További lehetőségek ügyfeleinknek:

  1. Ingyen meghívjuk egy munkatársát az ANIMÁTOR KÉPZÉSÜNKRE (lehetősége van a legjobb munkavállaló kiválasztására).
  2. KIVÁLASZTÁSOKAT / MEGHALLGATÁSOKAT szervezünk animátorainknak, ez segíti a velünk való együttműködést és megkönnyíti a legjobb emberek kiválasztását az adott munkára.
  3. Megalkotjuk a speciális RENDEZVÉNYKABALÁJÁT és ezzel az animációs programizgalmasabbá válik, fehívja a gyerekek figyelmét.
  4. Ellátjuk a céges rendezvényét animációs kellékekkel, anyagokkal. Segítségünkre vannak ebben az ANIMÁTORBOLTUNKBÓL származó , megbízható termékek.
  5. Elfogadunk egyéni rendeléseket, így az Ön igényeihez alkalmazkodni tudunk.

Rendelje meg az értékelést:

1. Hívjon vagy írjon!
2. Igyekszünk összhangba hozni az Ön igényeit a mi lehetőségeinkkel!
3. Rendelje meg az értékelést!

Kapcsolat:
Mobile: +36-30-455-4837
Email: OFFICE@STAGEMAN.HU

Javasoljuk látogassa weboldalunkat, melyen minden jogot fenntartunk. Ha valamit szeretne feltenni honlapunkra, bármi grafikus elemet kis mennyiségben, kérjen engedélyt a STAGEMAN tulajdonosától.

Megbízunk a következőkben: