Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Elektronikus oktatás

Rólunk

A STAGEMAN Közép-Európa vezető szabadidő szervezője. Az első animációról szóló könyvünket Lengyelországban adtuk ki és még számos kiadványt készítettünk ezen a területen. Hasznos és alkotó animációs munkát nyújtunk, melyre mindenhol irigyek az iparágban. Tevékenységünket támogatja a Lengyel Idegenforgalmi Kamara, a Turizmus újság, Jakub B. Baczek, akit a lengyel szabadidő szervezés vezető szakértőjének tartanak. Ügyfeleink közé tartoznak olyan társaságok, mint pl. a PZU, Neckermann, Play, Walt Disney, Castrol, Lotto, TVP 1, Thomas Cook – együttműködünk a Spanyol Kormánnyal, a Szlovák Követséggel - val is. Most szolgáltatásunkkal nyitunk a külföldi hotelek felé azért, hogy segítsük őket versenyképes előnyhöz jutni.

A Mallorcán, Jamaicán, Tunéziában, Törökországban, Görögországban, Németországban, Svájcban elért siker után, a STAGEMAN most szakmai szolgáltatást nyújt Lengyelországban a szabadidő szervezés területén. A legjobb animátorokat oktatja az országban, az animátorokat kiválasztja és válogatja az idegenforgalmi projektek számára, modern és kreatív animációt szervez a hotelekben. Együttműködünk a tv - csatornákkal és küldjük a lengyel animátorokat a világ különböző nyaralóhelyeire.

Az alkotásban és a programszervezésben lévő tapasztalataink is hozzájárulnak a cég sikeréhez. Rendezvény managereink négy kontinensen dolgoznak, szervezik a médiát, a pr-t, a szórakoztató programokat. Kis – és nagyméretű rendezvényeket szervezünk. A médiával való tapasztalataink és kapcsolataink által a STAGEMAN előkészíti a rendezvényeket, eleget tesz az ügyfelek magas elvárásainak. Folyamatos üzleti kapcsolatban állunk velük, minden részletre figyelünk.

A STAGEMAN személyiségfejlesztő tréningeket is szervez. Kulcsfontosságú témák nálunk: a szabadidő szervezés, gyermekpedagógia és felnőtt-tevékenységek, csapatépítés, lufialkotások, arcfestés, rendezvényeken használt pszichológia. Az összes STAGEMAN tevékenységet olyan managerek koordinálják, akik munkájuknak szánják az életüket, melyet hatalmas szenvedéllyel végeznek.

A STAGEMAN hoszteszekből, animátorokból, műsorvezetőkből, férfi és női modellekből, hotel személyzetből és diplomás tanárokból áll. A hatalmas adatbázis lehetővé teszi, hogy a STAGEMAN projektek szakmailag jól előkészítettek, egyediek legyenek, igazolják azok számára a sikert, akik tiszteletet keltenek a partnerekben. A mi receptünk a sikerhez: a kitűnő személyzet, a szenvedély és a személyes varázs.

Ha kérdése van, kérem lépjen velünk kapcsolatba a következő elérhetőségeken:

office@stageman.hu

Mobile: 00-36-30-455-4837