Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Rendezvények

Rendezvény animátorok

A STAGEMAN egész Európában ellátja a rendezvényeket és partikat a legjobb animátorokkal. Nagy előnyünk az, hogy mi képezzük animátorainkat, így ténylegesen ismerjük őket. Ennek eredményeként, garantáljuk ügyfeleinknek a jól képzett és tapasztalt szakembereket, függetlenül a rendezvény helyszínétől (nem beszélve a költségek csökkentésétől, szállításról, szállásról stb.). A legnagyobb vállalatoktól, számos kis és középméretű vállalkozástól kapunk megbízást. Az elérhető árak és a rugalmas munkavégzés az előnyünk. Küldje el kérdéseit szolgáltatásunkra vonatkozóan és koordinátorunk tájékoztatja a részletekről.

Miért érdemes STAGEMAN animátorokat alkalmazni?

-          Az animátorok jelentik a jó befektetést – így a legjobbakat érdemes alkalmazni a piacon.
-          Az animátorok képviselik a promóciót – hatékonyabbak, mint a promóciós szórólapok, szalagreklámok.
-          Az animátorok biztosítják az együttműködést - képesek a közönséget vidámmá, boldoggá tenni.
-          Az animátorok közvetítik az energiát - mikor megjelennek a közönség rögtön felvidul.
-          Az animátorok jelentik a versenyelőnyt - megkülönböztethetőek és mély benyomást tesznek. 
-          Az animátorok képviselik a jövőt - jobban vonzzák a figyelmet, mint a hoszteszek.
-          Az animátorok alkalmazása nagyszerű ötlet – a cég sikere attól is függ, hogy céljainak megfelelő rendezvényeket szervezzen.

5 ok, hogy miért alkalmazzon STAGEMAN animátorokat:

1)    Minden animátor jól képzett, így nem kell őket megtanítani feladataikra; minden animátor pontosan tudja mit kell tennie, így Ön koncentrálhat az üzleti céljaira.
2)    Minden animátor szerepének tudatában van, ezért javasolja ügyfeleinek a jó szolgáltatást és az animátorok növelni fogják az eladásból származó bevételét.
3)    Minden animátor tele van pozitív energiával, szenvedélyes emberek, akik örömöt szereznek ügyfeleinek, készek pozitív értékelést nyújtani, ajánlják az Ön szolgáltatásait és termékeit.
4)    STAGEMAN animátorokat alkalmazni hasznosabb, mint saját animátorokat kiválasztani és képezni  –  a mi tapasztalatainkból Ön előnyt élvez, pénzt takarít meg.
5)    A STAGEMAN animátorok alkalmazása kevesebb időfelhasználást jelent – előnye származik tapasztalatainkból, időt spórol meg (és még több munkaállomása lehet!).

Az animátorképzések mentora:

Jakub B. Baczek a szabadidő animáció úttörője Lengyelországban. Ő volt az első, aki írt erről a témáról a következő könyvekben - Női röplabda (2005), Animátorok kézikönyve (2008), Szabadidő animáció (2009), Rendezvény pszichológia (2011) - és még sok más publikációt ezen a területen. Megszerezte a mester diplomát pedagógiából, testnevelésből, szociális munkából, de az ő fő érdeklődési területévé a pszichológia és az animáció vált. Képzéseket tart egész Európában. Egész Európából jönnek az érdeklődők előadásaira. Könyvei nagyon népszerűek. (A Szabadidő animáció már az 5. kiadásban jelent meg.) Animátor volt Mallorcán, Svájcban, Németországban, Krétán, Tunéziában, Zakynthoson, Törökországban, Jamaicán és sok más helyen. Vállalt munkát a TVN-nek, Radio Zet-nek, Neckermannak. 2010-ben az „Egészség pártfogója” rangos díját ítélték neki szakmai tevékenységéért. Tanít egyetemeken, tanácsot ad touroperátoroknak, munkája megjelenik olyan újságokban, mint „ Hotelarz” (Hoteltulajdonosoknak havonta), „Rynek Turystyczny” (Turizmusipar) vagy „ Psychologia Biznesu” (Üzleti pszichológia). Képzései tele vannak szenvedéllyel és lelkesedéssel - felbecsülhetelen tudása gondoskodik arról, hogy a tanulók sok energiát és ihletet kapjanak.

További lehetőségek a rendezvényszervező cégek és ügynökségek számára:

 

  1. Ingyen meghívjuk egy munkatársát az ANIMÁTOR KÉPZÉSÜNKRE (lehetősége van a legjobb munkavállaló kiválasztására).
  2. KIVÁLASZTÁSOKAT / MEGHALLGATÁSOKAT szervezünk animátorainknak, ez segíti a velünk való együttműködést és megkönnyíti a legjobb emberek kiválasztását az adott munkára.
  3. Megalkotjuk a speciális RENDEZVÉNYKABALÁJÁT és ezzel az animációs programizgalmasabbá válik, fehívja a gyerekek figyelmét.
  4. Ellátjuk a céges rendezvényét animációs kellékekkel, anyagokkal. Segítségünkre vannak ebben az ANIMÁTORBOLTUNKBÓL származó , megbízható termékek.
  5. Elfogadunk egyéni rendeléseket, így az Ön igényeihez alkalmazkodni tudunk.

 

Hogyan alkalmazzon előadókat:

1. Hívjon vagy írjon!
2. Igyekszünk összhangba hozni az Ön igényeit a mi lehetőségeinkkel!
3. Béreljen animátorokat!

Kapcsolat:
Mobile: +36-30-455-4837
Email: OFFICE@STAGEMAN.HU


All rights reserved – Stageman®

Ügyfeleink pl.: