Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Képzés

Referenciák

Képzéseink szakszerűek és modernek. Mindent megteszünk azért, hogy a tanulók boldogok legyenek a képzés alatt és mosolyogjanak. Sokan, akik a STAGEMAN tréningjeire járnak, azt mondják, hogy szolgáltatásaink a képzési piacon teljesen egyediek. Fő oka ennek, oktatóink személyes varázsa, akik mellett nem lehet unatkozni a kurzusokon és ihletet adnak a kreatív munkához. Ha meg akarsz győződni róla, olvasd el tanulóink véleményeit!

MARK, 22
Ha minden tanár, oktató hozzáállása a tanításhoz olyan lenne, mint Jakub B. Bączeké, az én országom lenne a világ ereje. Nagyon lelkes és motiváló foglalkozások!

EVA, 27
Részt vettem egy csodálatos képzésben. Ez felülmúlta az elvárásaimat. Egy tucat információt ad nagyon hozzáférhető módon, sok móka egy jó társaságban. Teljesen ellazultam. Meggyőzött! Az elemek feltöltése garantált! :)

JOHN, 19
STAGEMAN képzésen voltam. Nagyszerű emberekkel mókáztam. Soha nem tapasztaltam ennyi energiát és leleményességet egy helyen. Kívánok mindenkinek sok sikert ahhoz, hogy beteljesítse álmait és vízióit az animáció területén! Ez a Te lehetőséged!

LILLY, 29
Lehetőségem volt részt venni a képzésben. Javaslom mindenkinek, aki részese akar lenni. Megtanulhatod az animátor munkáját konkrét példákon keresztül, mindenfajta kérdésedre megkapod a megfelelő választ. A légkör egyszerűen szenzációs. Mégegyszer köszönöm, ez nagyszerű volt. A következő hónapokra feltöltődtem pozitív energiával. Üdvözöllek!

INGA, 33
A szakmai képzést Jakub tartotta. Sok tudás és gyakorlati információ. Mindent felülmúlt a sok humor és móka. Nemcsak azoknak javaslom a képzést, akik animátorként szeretnének dolgozni, hanem azoknak is, akik át akarnak lépni saját akadályaikon, azoknak akik gyerekekkel dolgoznak és azoknak, akik széleskörű szórakoztatásra adják fejüket.

TOMAS, 26
Soha nem voltam ilyen képzésen. Szuper légkör (néhány perc után, úgy éreztem, mintha barátok közt lennék), érdekes foglalkozások, nagyszerű tapasztalat, nincs elmélet, sok a játék, képzési anyagok, az egész remek volt. A képzés után animátorként szeretnél majd dolgozni!

ANNA, 25
Először is az összes vezető - brilliáns! A légkör, a kölcsönös kedvesség, a mosoly miatt senki nem félt bemenni középre, hogy játékot vezessen vagy részt vegyen benne. A játékok nagyon viccesek voltak.

DOROTRHY, 20
Jakub - egy pozitív, lelkes ember, sugárzó mosollyal, rendkívül optimista és spontán, rajong az animációért. Nagyon köszönöm Jakubnak a különleges légkört, azt az elméleti és gyakorlati tudást, ami az animátormunkához szükséges és, hogy megosztotta sok éves tapasztalatát.

MIKE, 23
Nagyon örülök az egyetemen tartott képzésnek. Jó móka és nagyszerű tanulás volt! :) Mindenkinek javaslom!!!

IVONE, 20
Nagyon beleszerettem az animációba. Részt vettem egy képzésen, ahol rengeteget tanultam. Nagyszerű tapasztalatot szereztem. Jó volt ott lenni az órán, barátságos emberekkel körülvéve - és persze - a tanár is fantasztikus volt. A tanítás módszere a gyakorlaton alapul, lehetővé teszi, hogy minden játék emlékezetes maradjon. Teljes mértékben tudom ajánlani.

SUE, 19
A kurzus fantasztikus volt! Biztos, hogy használom majd a játékokat! Felejthetetlen érzés!!!!!!! A legjobb volt az oktató! Feltöltődtünk energiával! Soha nem fogom elfelejteni a képzést. Mindenkinek javaslom. Ez több, mint móka!!! Ez egy nagyszerű tapasztalat!!!!!

KATE, 24
Soha nem fogom elfelejteni a tréninget! Mindenkinek nagyon ajánlom! Egy életre elraktároztam ezt a hétvégét! Jakub adott sok információt, tudást, és megfertőzött lelkesedéssel és mosollyal:] Micsoda fejlődés!

DOMINIQ, 22
Ilyen képzéseket rendszeresen tartanak, de kitalálhatod ki tartja őket. A legjobb tanár az országban és valószínűleg a legjobb a világon Jakub B. Bączek - ez az ember nagyon lelkes, minden pénzt megér!:)

CECILIA, 36
Köszönöm a STAGEMAN-nek a nagyszerű képzést. Jól tudom alkalmazni a kurzuson tanult játékokat a gyerekekkel való munkám során. Felejthetetlen a környezet és sok új ismeret. Szeretnék még többet!