Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Elektronikus oktatás

Online kurzus : Szabadidő animáció

Üdvözöljük online kurzusunkban! Hihetelen világa ez a STAGEMAN animációnak!

1. Mit jelent a szabadidő animáció?

A szabadidő animáció egy speciális ága a turizmusnak, mely az embereknek a nyaralás alatti szabadidő szervezésével foglalkozik. Az animátor az a személy, aki játszik a gyerekekkel, sportprogramokat szervez és a turistáknak esti showműsorokat mutat be.

A hoteleknek, a szabadidő animáció egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a közösségi kapcsolatok marketingjét fejlesszék. A vendégeknek jobb tapasztalata van azokról a hotelekről, ahol van animáció. Ezek a vendégek visszatérnek majd a későbbiek során. Az animáció javítja a hotel eszközeinek és szolgáltatásainak értékesítését. Ez a  XXI. (21.) század szolgáltatása.

2. Mini disco táncok

A Mini Disco az egyik legfontosabb szórakoztató tevékenység a hotelben. Ez egy speciális alkalom a gyerekeknek, hogy együtt táncoljanak kedvenc animátoraikkal. A legtöbb hotelben minden este tartanak Mini Disco-t. Társaságunk megtanítja az animátoroknak, hogyan hozzanak létre remek előadásokat a fiatal turistáknak.

A Mini Discok fontosak a szülőknek is, mert így ők is tudnak pihenni, míg az animátorok vigyáznak a gyerekekre. A szülők boldogak lesznek, hogy megvásárolhatják a speciális CD-t a Mini Disco zenéivel. A hotel elkészíti ezeket a CD-ket vagy a Stageman weboldalán keresztül is megvásárolhatják.

3. Arcfestés szabadidő animátoroknak

Az arcfestés egyszerű és olcsó lehetőség a gyerekek és szüleik szórakoztatására. Ha van egy speciális bizonyítványod erről, már csak kreatívnak kell lenned. Javasolhatod a festés lehetőségét vendégednek, hogyan lehet Pókember, lepke vagy tigris.

Nem szükséges, hogy legyen tehetséged az arcfestéshez – ez egyszerű, a STAGEMAN egy napos képzésén megtanulhatod. A turisták hálásak lesznek, hogy szórakoztatod gyerekeiket és mindenki szeretne fényképet csinálni rólad és tanulóidról.

4. Lufialkotások szabadidő animátoroknak

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de lufiból tudsz készíteni kutyát, virágot, sőt még csigát is! Ez teljesen egyszerű és nagyon népszerű a hotel animációban. A lufialkotások csodálatos dolgok, ha el akarod kápráztatni a gyerekeket és szüleiket.

A Stageman Animátorok különböző állatokat készítenek lufiból. Először meg kell tölteni oxigénnel a lufikat (szükséged lesz egy speciális pumpára, mely megcsinálja ezt), aztán elkezdheted csavarni és… lesz valami amit odaadhatsz a gyerekeknek. Biztos lehetsz benne, hogy izgatottak lesznek .

Ha szeretnél speciális pumpát vagy lufikat venni vagy megtanulni a lufialkotások művészetét, kérlek látogass el a STAGEMAN weboldalára. Könnyű kreatívnak lenni!

5. Vizigimnasztika szabadidő animátoroknak

Mindig van néhány vendég, aki nem szereti az aerobicot, mert az kemény és fárasztó. Nem ismerünk olyan embert, aki ne szeretné a vizigimnasztikát! Szórakoztathatod az embereket dinamikus zenével a medencénél és nagy mosollyal az arcodon. Hidd el nekünk – a turisták szeretik ezt!

Megtanítjuk animátorainkat arra, hogyan biztosítsák a legjobb szórakoztatást az úszóknak és a kevésbé aktív vendégeknek. Használhatod a legfrissebb zenéket és a kreativitásodat [ hogy csodálatos előadást adj. De ne feledd – viccesnek kell lenni, ez nem az iskola, viselkedj természetesen és légy önmagad – ez a legfontosabb dolog.

Ha szeretnél részt venni a STAGEMAN animátor képzésén, megtalálod az információkat weboldalunkon. Rendszeres képzéseket tartunk Európában és Afrikában – részese lehetsz ennek a kalandnak és nyitva áll az ajtó a világ legjobb munkájára!

6. Sport tevékenységek szabadidő animátoroknak

Az embereknek csak a fele aktív a nyaralás alatt. Szeretnek a hotelekben sportolni és fitnessz órákon részt venni. Ez jó hír az animációs csapatnak, így szép és hasznos dolgot tehetnek a vendégekért.

A legfontosabb sportok az animáció területén: strandröplabda, vizilabda, golyójáték, darts és mini golf. Focizhatsz, asztali teniszezhetsz, billiárdozhatsz, kosárlabdázhatsz stb. Tudnod kell ezek szabályait, mielőtt elkezded a szerződésed.

Az animátornak figyelnie kell arra, hogy a játékvezetés ne legyen túl szigorú és komoly. Az emberek nyaralnak, így több szórakozást kell adnod, mint sportvezetést. Legyél nyugodt, nyitott és barátságos, még ha a játéknak nincsenek is szabályai. A kulcs a szórakozás.

A turisták élvezni fogják a reggeli fitnessz programodat (10:00-től 11:00-ig). Javasolhatsz nekik aerobicot, vizigimnasztikát, pilatest, hasizom gyakorlatokat, jógát vagy stretchinget. Mi ezt “jó reggelt gyakorlatoknak” vagy “nyaraló gimnasztikának” hívjuk.

7. Nevető jóga szabadidő animátoroknak

A nevető jóga tapasztalataink szerint egy jó hangulatváltozás. Ezek egyszerű és vicces gyakorlatok, biztos nevetni fogsz ezeken. Ez a tevékenység hasznos az emberi szervezetnek, célszerű használnod animációs programodban.

Nézd meg a felnőttek azon csoportját, akik egy körben állnak és hangosan nevetnek a tengerparton. Ugye elbűvölő? Látni fogod, hogy könnyebb csoportosan nevetni, mint amikor egyedül vagy.

Nincs szükséged bármi anyagra vagy felszerelésre, csak rád és a turistákra. A speciális gyakorlatok során mélyebb lesz a légzésed és pihenteted az elméd. Ezek után optimistábbnak érzed magad. Ez brilliáns ötlet.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan szervezz nevető jógát vagy ha szeretnéd, hogy legyen a hoteledben, megtalálod az összes információt a STAGEMAN weboldalán: www.stageman.hu

8. Esti szórakoztatás animátoroknak

Nem olyan nehéz, mint ahogy gondolnád egy vicces, érdekes és interaktív showt létrehozni a hotel turistáinak. Ezeket az ötleteket és tapasztalatokat megtanulhatod a STAGEMAN tréningeken. A teljes ellátást nyújtó hotelekben nagy szükség van az esti showműsorokra.

Szervezhetsz showkat mint pl: Női vagy Férfi vetélkedők, Férfiak és Nők, Párok Showja vagy Ki akar milliomos lenni (ezeket a showkat "vendégshowknak" hívjuk, mert a turisták és az animációs csapat is a színpadon van). Előadhatsz néhány musicalt, mint a “Grease” vagy “Mamma Mia" vagy más tánc és akrobatikus showt (ezeket hívjuk “animációs showknak” – ezek a vendégek bevonása nélkül működnek).

Az arab országokban láthatsz Fakír Showt, Keleti Showt, Kobra Showt vagy esti hastáncot, de ezeket speciális csoportok adják elő, akik nem a hotelhez tartoznak.

Minden hotelnek célszerű lenne esti szórakoztató programot tartani vendégeik számára. Ha szeretnél segíteni ebben a hotelednek, lépj kapcsolatba a STAGEMAN Csoporttal a www.stageman.hu (office@stageman.hu) címen.

9. A STAGEMAN animátor képzése

Sokan kérdezik tőlünk, miért a legjobb a STAGEMAN képzés Európában. Sok oka van, de a legfontosabb, hogy tréningjeinket Európa legjobb animátorai tartják, melyek gyakorlatiasak, nincs elmélet. Másodsorban 100 hotellel működünk együtt, pontosan tudjuk, mire van szükségük. Hallgatóinkat az egész világon animációs csoportokban tudjuk alkalmazni. Fontos, hogy csapatunk nagyon kreatív, rugalmas és nyitott. Ezek a jellemzők tették a Stagemant a szabadidő animáció vezetőjévé.

Tréningeket szervezünk: Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Horváthországban, Csehországban, Finnországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Liechtensteinben, Lengyelországban, Szlovákiában, Spanyolországban, Törökországban, Ukrajnában és Nagy-Brittaniában. Ügyfeleink igénye szerint további helyeken is adunk lehetőséget a képzésre.

A STAGEMAN tréning a legjobb lehetőséget kínálja, megtanítja a szükséges gyakorlati tudnivalókat és ezzel elkezdődhet egy új karrier. Ha szeretnéd megtanulni, hogyan működnek a mini diszkó táncok, játékok, vicces tevékenységek és showk, tudnod kell, hogyan lehetsz animátor. Gyere és élvezd a gyakorlati képzést, melyet neves, európai szakemberek állítottak össze.

6 könyvet írtunk az animációról, több mint 10 mini disco CD-t és tréning dvd-t készítettünk. Több száz animátort alkalmazunk évente, együttműködünk a legnagyobb utazási irodákkal … te is elkezdheted kalandodat, látogass el a www.stageman.hu weboldalra. Üdvözlünk az animáció világában!

Ha szeretnél partnerünk lenni országodban, kérlek lépj velünk kapcsolatba a office@stageman.hu -n – ott találhatsz még sok más lehetőséget is az együttműködéshez!

10. Miért van szükség az Ön hotelének STAGEMAN animátorokra?

Sok oka van, hogy bemutassuk az animációt az Ön hotelének:

a)   az animátorok pozitív képet nyújtanak a hotelnek.
b)   az animátorok megnövelik a visszatérő emberek számát.
c)   az animátorok megnövelik a hotel éttermének vagy bárjának fogyasztását, ezzel növelik az eladás profitját.
d)   az animátorok vigyáznak a gyerekekre, így a felnőttek nyugodtan pihenhetnek, részt vehetnek a szabadidős tevékenységekben.
e)   az animátorok megteremtik a hotel jó légkörét - optimisták, vidámak, odaadóak és nagy kommunikációs képességgel rendelkeznek.
f)    animátoraink elősegítik, hogy versenyképes előnyt szerezzen a hotel a helyi piacon.
g)   animátoraink szimbólumai a modern hoteliparnak – arra fókuszálnak ami a vendégeknek és vásárlóknak leginkább szükséges - segítenek igazi , 21. századi hotelt teremteni.
h)   animátoraink megelőzik a turizmus trendjeit – jövőbe mutatnak, ellátják ma a szolgáltatásokat a holnap piacán!

A STAGEMAN nagyon eredményes szolgáltatásokat és stratégiákat nyújt az Ön hotelének. Javaslatainkat arra fókuszáljuk, hogy az megfeleljen a hotelipar igényeinek. A megszokottnál többet adunk, ezt nem találja meg sehol máshol. Ajánlatunk a következő:

a) 1-100 fő szabadidő animátort foglalkoztatunk a hotelben
b) 1 órás megbízástól az egész éves szerződésig
c)  exkluzív animációs programot készítünk elő az ön hotelének
d) hotelének részvételét az animátor képzésben
e) animátorok kiválasztása az Ön számára
f) az animáció hatására üzlete hírneve jelentősen növekedni fog