Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Képzés

Oktatóink

Büszkék vagyunk oktatóinkra! A minőség és a tanuló megelégedettsége 95% - ban az oktatótól függ. Minden STAGEMAN képzést kiváló szakember vezet, aki szenvedéllyel adja át tudását. Képzéseinket mindig magas pontszámmal és bizalommal értékelik a partnerek. Az alábbiakban megtudhat néhány információt oktatóinkról.

 

Jakub B. Baczek a szabadidő animáció úttörője Lengyelországban. Ő volt az első, aki írt erről a témáról a következő könyvekben - Női röplabda (2005), Animátorok kézikönyve (2008), Szabadidő animáció (2009), Rendezvény pszichológia (2011) - és még sok más publikációt ezen a területen. Megszerezte a mester diplomát pedagógiából, testnevelésből, szociális munkából, de az ő fő érdeklődési területévé a pszichológia és az animáció vált. Képzéseket tart egész Európában. Egész Európából jönnek az érdeklődők előadásaira. Könyvei nagyon népszerűek. (A Szabadidő animáció már az 5. kiadásban jelent meg.) Animátor volt Mallorcán, Svájcban, Németországban, Krétán, Tunéziában, Zakynthoson, Törökországban, Jamaicán és sok más helyen. Vállalt munkát a TVN-nek, Radio Zet-nek, Neckermannak. 2010-ben az „Egészség pártfogója” rangos díját ítélték neki szakmai tevékenységéért. Tanít egyetemeken, tanácsot ad touroperátoroknak, munkája megjelenik olyan újságokban, mint „ Hotelarz” ( Hoteltulajdonosoknak havonta ), „Rynek Turystyczny” ( Turizmusipar ) vagy „ Psychologia Biznesu” (Üzleti pszichológia). Képzései tele vannak szenvedéllyel és lelkesedéssel - felbecsülhetelen tudása gondoskodik arról, hogy a tanulók sok energiát és ihletet kapjanak.

***

Paweł Cieślak politológia szakon, média és kommunikáció szakirányon diplomázott. A legtehetségesebb tanítványa Jakub B. Baczeknek - a lengyel szabadidő animáció "guruja". Több, mint 5 éve tart animációs és pedagógiai képzéseket Közép-Európában. Animációs tudását kamatoztatja a neves lengyel társaságok rendezvényein. A gyermekanimáció specialistája. Nagy tapasztalattal és szenvedéllyel tartja a szabadidő animációs képzéseket és a gyakorlati foglalkozásokat. Hatékonyan megosztja tudását a modern turizmusról. Mindennap szervez és tart képzéseket, animációs projekteken dolgozik Közép-Európában. Röplabdázik és gyakori Facebook látogató. Számos divatbemutatót szervezett.

***

Joanna Gradomska Poznanban, az Adam Mickiewicz Egyetemen diplomázott, szociokultúrális és szociális munkás mesterszakon. Szenvedélyes animátor, aktív, társasági ember, oktató, élvezi a sportanimáció és játékok oktatását. Vicces természetű, az animációt és pedagógiát 11 évvel ezelőtt kezdte, mint kolónia segítő, aztán tapasztalatot szerzett animátorként a TUI-nál Svájcban és a STAGEMAN-nel Görögországban és Lengyelországban. Jelenleg a rendezvényiparágban dolgozik, gyerekeknek szervez foglalkozásokat. Szereti az embereket. Nagyon optimista, megosztja a képzési ismereteit. Az animáció nagyszerű tapasztalat a tanulóknak. Aki eljön a tréningre, nem csak tudást szerez, de humort is kap!

***

Tomasz Misztal üzleti iskolában, a Louis Egyetemen diplomázott Nowy Saczban, ahol HR manager mesterszakon végzett. 8 éve aktívan dolgozik különböző csoportokkal, bűvészkedést és üzleti oktatásokat tart. 2010-ben részt vett Zakopánéban egy animációs táborban, amit a STAGEMAN szervezett. Azóta tart az együttműködés. Az ösztönző céges utazásokra szakosodott - széleskörű tapasztalatot szerzett az ösztönzés és az animáció területén Marokkóban, Tunéziában, Rodoszon, Korfun és a Kanári-szigeteken. Szenvedéllyel dolgozik. Munkájában alkalmazza a következő mottót: "Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat!" Kiváló tanulója Jakub B. Baczek animációs iskolájának, aki a képzés számos eszközét használja munkájában.