Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Hotel szórakoztatás

Hotel animátorok

Az utazási irodáknak és hoteleknek nem csupán az a célja, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsanak, hanem... , hogy profitot termeljenek! A szórakoztatás és a szabadidő animáció célja, hogy növelje az utazási irodák és hotelek nettó bevételét! Bingo! Ez az ami rólunk szól. Az animátorok hatással vannak a márkaarculatra, a marketingre, pr-re, építik a vásárlók hűségét, mely többszörösen visszatérülő befektetés. A jó animátorok kiválóan képzettek, tehetségesek, a legjobbakból kerülnek kiválasztásra, olyanok mint a STAGEMAN előadói !

Miért érdemes STAGEMAN animátorokat alkalmazni?

-          Az animátorok költséget jelentenek – így a legjobbakat érdemes alkalmazni a piacon.
-          Az animátorok képviselik a promóciót – hatékonyabbak, mint a szórólapok, szalagreklámok.
-          Az animátorok biztosítják az együttműködést - képesek a közönséget vidámmá, boldoggá tenni.
-          Az animátorok közvetítik az energiát - mikor megjelennek a közönség rögtön felvidul.
-          Az animátorok jelentik a versenyelőnyt - megkülönböztethetőek és mély benyomást tesznek. 
-          Az animátorok képviselik a jövőt - jobban vonzzák a figyelmet, mint a hoszteszek.
-          Az animátorok a tökéletes befektetést jelentik – a cég sikere az ő / mi célunk.

5 ok, hogy miért alkalmazzon STAGEMAN animátorokat:

1)    Minden animátor jól képzett, így nem kell őket megtanítani feladataikra; minden animátor pontosan tudja mit kell tennie, így Ön koncentrálhat az üzleti céljaira.
2)    Minden animátor szerepének tudatában van, ezért javasolja ügyfeleinek a jó szolgáltatást és az animátorok növelni fogják az eladásból származó bevételét.
3)    Minden animátor tele van pozitív energiával, szenvedélyes emberek, akik örömöt szereznek ügyfeleinek, készek pozitív értékelést nyújtani, ajánlják az Ön szolgáltatásait és termékeit.
4)    STAGEMAN animátorokat alkalmazni hasznosabb, mint saját animátorokat kiválasztani és képezni  –  a mi tapasztalatainkból Ön előnyt élvez, pénzt takarít meg.
5)    A STAGEMAN animátorok alkalmazása kevesebb időfelhasználást jelent – előnye származik tapasztalatainkból, időt spórol meg (és még több munkaállomása lehet!).

Az animátorképzés mentora:

Jakub B. Baczek a szabadidő animáció úttörője Lengyelországban. Ő volt az első, aki írt erről a témáról a következő könyvekben - Női röplabda (2005), Animátorok kézikönyve (2008), Szabadidő animáció (2009), Rendezvény pszichológia (2011) - és még sok más publikációt ezen a területen. Megszerezte a mester diplomát pedagógiából, testnevelésből, szociális munkából, de az ő fő érdeklődési területévé a pszichológia és az animáció vált. Képzéseket tart egész Európában. Egész Európából jönnek az érdeklődők előadásaira. Könyvei nagyon népszerűek. (A Szabadidő animáció már az 5. kiadásban jelent meg.) Animátor volt Mallorcán, Svájcban, Németországban, Krétán, Tunéziában, Zakynthoson, Törökországban, Jamaicán és sok más helyen. Vállalt munkát a TVN-nek, Radio Zet-nek, Neckermannak. 2010-ben az „Egészség pártfogója” rangos díját ítélték neki szakmai tevékenységéért. Tanít egyetemeken, tanácsot ad touroperátoroknak, munkája megjelenik olyan újságokban, mint „ Hotelarz” (Hoteltulajdonosoknak havonta), „Rynek Turystyczny” (Turizmusipar) vagy „ Psychologia Biznesu” (Üzleti pszichológia). Képzései tele vannak szenvedéllyel és lelkesedéssel - felbecsülhetelen tudása gondoskodik arról, hogy a tanulók sok energiát és ihletet kapjanak.

További lehetőségek az utazási irodáknak és hoteleknek:

  1. Ingyen meghívjuk egy munkatársát az ANIMÁTOR KÉPZÉSÜNKRE (lehetősége van a legjobb munkavállaló kiválasztására).
  2. KIVÁLASZTÁSOKAT / MEGHALLGATÁSOKAT szervezünk animátorainknak, ez segíti a velünk való együttműködést és megkönnyíti a legjobb emberek kiválasztását az adott munkára.
  3. Megalkotjuk a speciális RENDEZVÉNYKABALÁJÁT és ezzel az animációs programizgalmasabbá válik, fehívja a gyerekek figyelmét.
  4. Ellátjuk a céges rendezvényét animációs kellékekkel, anyagokkal. Segítségünkre vannak ebben az ANIMÁTORBOLTUNKBÓL származó , megbízható termékek.
  5. Elfogadunk egyéni rendeléseket, így az Ön igényeihez alkalmazkodni tudunk.

Lépjen kapcsolatba velünk, kölcsönözzön animátorokat:

1. Hívjon vagy írjon!
2. Igyekszünk összhangba hozni az Ön igényeit a mi lehetőségeinkkel.
3. Béreljen animátorokat!

Kapcsolat:
Mobile: +36-30-455-4837
Email: OFFICE@STAGEMAN.HU


All rights reserved – Stageman®

Ügyfeleink pl.: