Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Képzés

Felkészítés

A STAGEMAN Közép - Európa szabadidő animációjának vezetője. Segít az európai turizmust megváltoztatni, a hotelek és vállalatok versenyképességét erősíteni. Együttműködik a Turisztikai Kamarával, a legfontosabb animátorcégekkel Európában, felsőfokú intézményekkel, Turizmus Naplóval és a legnagyobb turisztikai központokkal. Az üzleti tevékenységeikben bemutatjuk az animációt a 21.század eszközeinek széleskörű felhasználásával.

Kinek lehet hasznos a felkészítés?

1. Azoknak, akik egy saját vállalkozást akarnak létrehozni az animáció v.a rendezvények területén.  
2. Azoknak a vállalkozóknak, akik ki akarják bővíteni szolgáltatásaikat animációval vagy rendezvényekkel
3. Azoknak a szenvedélyes animátoroknak, akik pénzt akarnak keresni a turizmusban, és nem tudják, hogyan kezdjenek neki
4. Tanulóknak, akik az animáció vagy a rendezvények területén keresnek munkát.
5. Munkanélkülieknek, akik egy másik lehetőséget is keresnek.

A felkészítő:

Jakub B. Baczek a szabadidő animáció úttörője Lengyelországban. Ő volt az első, aki írt erről a témáról a következő könyvekben - Női röplabda (2005), Animátorok kézikönyve (2008), Szabadidő animáció (2009), Rendezvény pszichológia (2011) - és még sok más publikációt ezen a területen. Megszerezte a mester diplomát pedagógiából, testnevelésből, szociális munkából, de az ő fő érdeklődési területévé a pszichológia és az animáció vált. Képzéseket tart egész Európában. Egész Európából jönnek az érdeklődők előadásaira. Könyvei nagyon népszerűek. (A Szabadidő animáció már az 5. kiadásban jelent meg.) Animátor volt Mallorcán, Svájcban, Németországban, Krétán, Tunéziában, Zakynthoson, Törökországban, Jamaicán és sok más helyen. Vállalt munkát a TVN-nek, Radio Zet-nek, Neckermannak. 2010-ben az „Egészség pártfogója” rangos díját ítélték neki szakmai tevékenységéért. Tanít egyetemeken, tanácsot ad touroperátoroknak, munkája megjelenik olyan újságokban, mint „ Hotelarz” (Hoteltulajdonosoknak havonta), „Rynek Turystyczny” (Turizmusipar) vagy „ Psychologia Biznesu” (Üzleti pszichológia). Képzései tele vannak szenvedéllyel és lelkesedéssel - felbecsülhetelen tudása gondoskodik arról, hogy a tanulók sok energiát és ihletet kapjanak.

Árak:

Egyéni feltételeket alkalmazunk az ügyfelek körülményeinek megfelelően. Kérdezz és meg fogsz lepődni, hogy ez nem egy nagy költség. Felkészítésünk hatékonyságát a referenciák száma és ügyfeleink sikere igazolja.

Az eljárás folyamata:

1. Beszélgetés a koordinátorunkkal
2. Az első időpont egyeztetése (javasolt Skype-on)
3. Találkozás felkészítőnkkel
4. Problémamegoldás
5. Konzultáció, egymástkövető képzések, felkészítés utáni támogatás

Jelentkezzen felkészítő képzéseinkre most!

a) Hívjon minket: +36-30-455-4837
b) Küldjön emailt
: office@stageman.hu
c) Erősítse meg jelentkezését az első találkozóra!

Kapcsolat:
Mobile: +36-30-455-4837
Email: OFFICE@STAGEMAN.HU

 

Ügyfeleink pl.: