Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Hotel szórakoztatás

Animációs programok

Az animátorok lelkesedése nagyon fontos a hotelekben vagy a rendezvény ideje alatt, de … a rendezvényeken és a hotelben tartott animációs programokon is jelentős szerepet játszanak. Széleskörű animációs programokat hozunk létre, melyben kiemelt szerepet kap a változatosság, aktivitás és a meglepetés. A STAGEMAN animációs programok kimagaslóak és hosszú ideig emlékezetesek maradnak. Felhívással fordulunk az utazási irodákhoz, hotelekhez és cégekhez, hogy rendeljék meg animációs programjainkat – melyek nem csak nemzetközi tapasztalaton, de szenvedélyen is alapulnak!

A STAGEMAN programajánlata:

- Kölyök Klub (mindennap különböző játékok)
- Esti showműsorok (mindennap különböző előadások)
- Sport és egyéb mozgással kapcsolatos programok
- Speciális partik / rendezvények / gálák
- Teljes animációs program ‘minden körben’
- Aktív programok idősebbeknek / mozgássérülteknek
és sok más bevált és új tevékenység!

Miért érdemes ilyen programot rendelni?

- A STAGEMAN animációs programok vonzzák a turistákat és az ügyfeleket
- A STAGEMAN animációs programok érdekesek és az ügyfeleknek maradandó élményt nyújtanak
- A STAGEMAN animációs programok bátorítják az embereket arra, hogy aktívak legyenek, így pozitív élményekkel töltődjenek fel
- A STAGEMAN animációs programok szociológiai és pszichológiai tudáson alapulnak
- A STAGEMAN animációs programok kreatívak, így kiemelkedő aktivitásokat hoznak létre
- A STAGEMAN animációs programok nagyszerű befektetések - céljuk, hogy Önnek profitot termeljenek

A programok mentora:

Jakub B. Bączek a legnépszerűbb animátoroktató Lengyelországban. Könyveket is írt, mint a Női röplabda (2005), Szabadidő animátorok kézikönyve(2008), Szabadidő animáció (2009) és Rendezvények pszichológiája (2011) és még sok más publikációja jelent meg ezen a területen. Könyveit veszik, mint a cukrot! Tagja az Üzleti Rendezvények Egyesületének és a Rendezvény Menedzserek Klubjának. Jakub B. Bączek-nek mesterdiplomája van pedagógiából, testnevelésből és szociális munkásként is dolgozott, élete a pszichológiához és animációhozkapcsolódik. Képzéseket tart Európában, a kurzus résztvevői az egész kontinensről érkeznek. Animátor volt Mallorcán, Svájcban, Németországban, Krétán, Tunéziában, Zakynthoson, Törökországban vagy Jamaicán. Együttműködik olyan híres társaságokkal, mint a TVN, Radio Zet vagy a lengyel Neckermann. 2010-ben az "Egészség patrónusa" díjat nyerte el. Bączek főiskolai tanár; tanácsod ad utazási irodáknak, publikál olyan újságokban, mint a “Hotelier”, “Tourist Market” vagy “Business Psychology”. Szenvedélyes oktató, odaadó a munkájában. Átfogó tudással és jelentős tapasztalattal rendelkezik, hatékonyan átadja energiáját, és inspirálja kurzusa résztvevőit. Animátorai, személyiségének hatására, önálló munkavégzésre lesznek képesek.

A programot megrendelheti:

1. Hívjon vagy írjon!
2. Igyekszünk összhangba hozni az Ön igényeit a mi lehetőségeinkkel!
3. Rendelje meg a programot!

Kapcsolat:
Mobile: +36-30-455-4837
Email: OFFICE@STAGEMAN.HU

 

Javasoljuk, látogassa meg weboldalunkat, melyen minden jogot fenntartunk. Ha szeretne valamit feltenni honlapunkra, bármi grafikus elemet kis mennyiségben, kérjen engedélyt a STAGEMAN tulajdonosától.

Ügyfeleink pl.: