Stageman - szabadidő animáció

STAGEMAN Group Ltd.
Leader of leisure time animation in Europe
Hungary / Austria / Czech / Slovakia / Poland / Spain / Lithuania
Mobile: + 36 30 455 4837, office@stageman.hu

Hotel szórakoztatás

Animációs Akadémia

A specialitásunk az, hogy kiválóan képzett animátorokat közvetítünk az utazási irodáknak és hoteleknek. A szezonális személyzetünk képzése külföldön folyik, a STAGEMAN-nek kész programja van erre, az “Animátorok Akadémiája”. A projekteket Egyiptomban, Tunéziában, Törökországban, Görögországban vagy Spanyolországban tartjuk. A gyakorlati kurzusok 7 naposak, ezalatt, felkészítjük ügyfeleink animátorait a szakszerű munkára.

Az Animációs Akadémia™ programja:

a) Egyedi órák – az ügyfél animációs programjának megvalósítása.
b) Sport órák – tanítunk jógát, aerobicot, vizigimnasztikát, pilatest és még sok mást.
c) Gyerek órák – 7 nap alatt a Mini Club 7 tematikáját tanítjuk meg.
d) Esti órák – 7 esti showműsort tanítunk meg, melyek a felnőtt vendégek szórakozását biztosítják.
e) Marketing órák – megtanítjuk a PR alapjait és kibővítjük az ügyfél elképzeléseivel.

Az Akadémia mentora:

Jakub B. Baczek a szabadidő animáció úttörője Lengyelországban. Ő volt az első, aki írt erről a témáról a következő könyvekben - Női röplabda (2005), Animátorok kézikönyve (2008), Szabadidő animáció (2009), Rendezvény pszichológia (2011) - és még sok más publikációt ezen a területen. Megszerezte a mester diplomát pedagógiából, testnevelésből, szociális munkából, de az ő fő érdeklődési területévé a pszichológia és az animáció vált. Képzéseket tart egész Európában. Egész Európából jönnek az érdeklődők előadásaira. Könyvei nagyon népszerűek. (A Szabadidő animáció már az 5. kiadásban jelent meg.) Animátor volt Mallorcán, Svájcban, Németországban, Krétán, Tunéziában, Zakynthoson, Törökországban, Jamaicán és sok más helyen. Vállalt munkát a TVN-nek, Radio Zet-nek, Neckermannak. 2010-ben az „Egészség pártfogója” rangos díját ítélték neki szakmai tevékenységéért. Tanít egyetemeken, tanácsot ad touroperátoroknak, munkája megjelenik olyan újságokban, mint „ Hotelarz” ( Hoteltulajdonosoknak havonta ), „Rynek Turystyczny” ( Turizmusipar ) vagy „ Psychologia Biznesu” (Üzleti pszichológia). Képzései tele vannak szenvedéllyel és lelkesedéssel - felbecsülhetelen tudása gondoskodik arról, hogy a tanulók sok energiát és ihletet kapjanak.

5 ok, amiért érdemes megrendelnie az Akadémia programot:

1) A képzés 100%-ban gyakorlati foglalkozásokból áll. Megbízható, mely egy nagymúltú szabadidő animációs tapasztalaton alapul az egész világon. Biztosítjuk animátorainknak a teljes felkészítést a jövőbeli munkájukhoz.
2) Minden Akadémia programja az ügyfelek igényein alapul, ezért egyedi, eredeti tevékenységeket tanítunk.
3) Egy ilyen képzés, csodálatos lehetőség, hogy megismerje az animátorokat és személyiségüket – ez lehet az utolsó rész az ügyfelek animátorainak kiválasztásában.
4) Alkalmazva az Akadémiát több profitja lesz, mint, ha Ön képezi az animátorait  – tapasztalatunkból előnye származik, pénzt takaríthat meg.
5) Alkalmazva az Akadémiát időbefektetése kevesebb lesz – tapasztalatunkból előnyt élvez, időt spórol meg (és sok munkaállomása lehet!).

Lépjen kapcsolatba velünk, rendelje meg az Akadémiát:

1. Hívjon vagy írjon!
2. Igyekszünk összhangba hozni az Ön igényeit a mi lehetőségeinkkel!
3. Rendelje meg az Akadémiát!

 

Kapcsolat:
Mobile: +36-30-455-4837
Email: OFFICE@STAGEMAN.HU

Ügyfeleink pl.: